Over de Knijter Shoppingguide

Knijter strijdt voor een beter shopklimaat. We zijn klaar met de eenheidsworst in de grote winkelstraat of de webshopreuzen op internet. We zoeken passie en originaliteit voor mooie producten en toffe winkels. Want er zijn zoveel leuke winkels en webshops, de kunst is ze te vinden! We zijn in 2016 gestart met onze online shoppingguide, een overzicht van de allerleukste winkels in Belgie en Nederland. Al binnen de eerste weken bleek dat we hiermee voorzien in een behoefte: Google plaatst ons geregeld bovenaan als er gezocht wordt naar leuke merken en toffe shopsteden!We bezoeken wekelijks de leukste winkels, we gaan gewoon op pad en kijken wat we tegenkomen! Tijdens onze zoektocht werd ons vaak gevraagd of we niet nog leuke merken wisten, en laat dat nou net iets zijn waar we veel verstand van hebben! Het idee ontstond om een agentschap te beginnen, zodat we kunnen zorgen dat merken en winkels aan elkaar gekoppeld worden. Zo ontstond Knijter Agency, een agentschap voor leuke merken. We vertegenwoordigen zowel lifestyle- als fashionmerken, bij voorkeur van Nederlandse of Belgische labels en altijd merken met producten waar we blij van worden! Heb jij ook een merk en zoek je een agent? Mail ons voor meer info over wat we voor je kunnen doen!

Ons team bestaat uit de volgende knijters:

Marij heeft naar eigen zeggen het leukste werk van de wereld: ze mag altijd zoeken naar de leukste winkels en de tofste spullen. Ook zorgt ze voor de styling en fotografie van alle Knijterproducties. Het klinkt dat als een toffe baan of niet?

Roy zorgt er voor dat iedere klant 100% tevreden is over de samenwerking met Knijter. Voor klachten, complimentjes of wat bemoedigende woorden, Roy is er voor je! Ook zorgt hij voor de financiele administratie en is hij een handige Harry voor allerhande klusjes.

Joost is de ICT Knijter die er voor zorgt dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Lastige technische vragen zijn voor Joost nooit lastig genoeg, hij bijt zich er in vast en laat pas los als alle tiptop voor elkaar is. Wie wil er niet zo'n man?

Hummer is het enige teamlid dat altijd voor je klaar zit en nooit te moe is om samen een straatje om te gaan. Figureert graag en vaak in Knijterproducties en dat doet ie goed! Een blijvertje, dat is het!