Meedoen met Knijter

Wij houden van shoppen, zowel online als bij winkels in de stad. We zijn gek op bijzondere winkels: Geen mainstream, geen grote ketens maar winkels die uitblinken in anders zijn.

We ontvangen wekelijks duizenden bezoekers op onze site. Bezoekers die op zoek zijn naar iets bijzonders! Producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt of ingekocht, producten die je niet overal kan vinden. Onze bezoekers zijn vooral vrouwen tussen de 25 en 50, vaak met een (jong) gezin en een wat ruimere portemonnee. Originaliteit, kwaliteit en duurzaamheid spelen een belangrijke rol in de keuzes die ze maken.

We zorgen dat winkels bij onze doelgroep onder de aandacht komen en zo online (meer) producten verkopen en (meer) online bekendheid krijgen. Door je aan te sluiten bij Knijter ga je meer verkopen en komen er ook meer klanten in je winkel.

Dit doen we op twee manieren: met een verkoopplatform waar je direct je producten online kan verkopen en een online shoppingguide, een stedengids met alleen maar leuke winkels.

Facebook