Van postkaart naar object met Happywhatever Cards

Stuur jij nog wel eens een kaart naar iemand? Met een verjaardag, geboorte of andere feestelijk gebeuren? Jeweetwel, zo'n handbeschreven kaart die je in een envelop stopt en die de postbode persoonlijk bij de jarige bezorgt? Ik kan me niet herinneren wanneer ik dat voor het laatst heb gedaan, maar ik heb nu een reden om deze mooie gewoonte weer op te pakken: de Happywhatever Cards.

Behalve een kaart (wat op zich al leuk is) stuur je jouw jarige vriendin of die kersverse moeder ook een opvouw vaas! Het dikke karton heeft vouwgroefjes en een plakrandje waarmee je een platte kaart omtovert in een 3D vaasobject!  De grote kaarten passen om een wijnfles (meteen een goede reden om die fles wijn vanavond leeg te drinken) en de kleinere kaarten passen om een klein potje of glaasje. Ze zijn er in 4 types en 3 kleuren, en je wil ze eigenlijk allemaal hebben... Ohnee, opsturen!

Je kan deze week een vaasje winnen! Klik op onderstaande link om kans te maken! We maken op 12 september 2017 de winnaars bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook