Online gezocht, in de winkel gevonden!

Heb jij dat ook: dat je via internet kijkt wat er te koop is maar dat je dat leuke jurkjes of kadootje toch het liefst in de winkel koopt? Ik kan eindeloos op internet zoeken en snuffelen, maar uiteindelijk wil ik toch vaak eerst even zien of passen voordat ik iets koop. 

Ik vond het best lastig om te ontdekken waar in de buurt ik de winkel kon vinden die de leuke spullen verkoopt die ik online had gespot. Daarom zijn wij een jaar geleden met de Knijter online shoppingguide  begonnen. Niet meer zoeken maar meteen de snelste weg naar de leuke winkels! Je kan in de Shoppingguide heel makkelijk zoeken op merk en stad en hoppa, daar komen de winkels te voorschijn die dat leuke merk verkopen!

Je ziet de online shoppingguide hier:

 

Marjolein Elisabeth

Neem nou die leuke jurkjes en setjes van Marjolein Elisabeth waar we hier bij Knijter zo'n fan van zijn. Zou je die wel een keer in willen passen? Dat kan bij LIV Stores in Utrecht. Hier vind je naast de hele collectie van Marjolein Elisabeth ook de mooiste duurzame producten van Nederlandse ontwerpers. Eigenares Marian kan je als geen ander helpen de juiste keuze te maken tussen al dat moois!

 

Vrolijke Famkes

Of de grappige producten van Vrolijke Famkes. De bakjes, oorbellen, broches met superleuke afbeeldingen zijn onweerstaanbaar maar wat zou je ze toch graag even in het echt zien! Er zijn al een paar winkels die ze verkopen zoals Hoge Ramen in Deventer en DieZijner in Groningen en er komen er snel meer bij. Die vind je dan weer bij ons in de online shoppingguide!

 

Second Female

Ben jij ook zo gek op Scandinavisch? Het Deense merk Second Female is dan echt iets voor jou! Mooie en tijdloze kleding waar je lang plezier van gaat hebben! Dus geen fast fashion van flubberstofjes die na twee keer wassen al uit elkaar vallen. Bij Deense Kroon in Eindhoven en bij Mooi in Zutphen kan je dit toffe merk direct passen en kopen!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook