Bereik meer klanten met Knijter

Heb je een toffe winkel, webshop of je eigen label? Dan is Knijter iets voor jou! Door mee te doen met Knijter bereik je jouw doelgroep beter en ga je meer verkopen, ook in je eigen (web)shop!

Als je meedoet met Knijter, dan bied je je producten te koop aan in ons webwarenhuis. Dat gaat supereasy door in te loggen in je eigen shop-in-shop bij Knijter.
Wij zetten vervolgens jouw producten in het zonnetje en zorgen er voor dat klanten je beter gaan vinden, online maar ook offline. We sturen nieuwsbrieven, adverteren op internet en zijn actief op verschillende sociale media. We bedenken ook steeds nieuwe dingen voor onze klanten, zoals een online shopping guide (binnenkort live) en onze blogsite "The Art of Shopping”.
En wil je nog beter onder de aandacht te komen, dan kan je extra adverteren in ons online magazine en onze nieuwsbrief of meedoen aan een winactie!

In ons stijlvolle webwarenhuis ontvangen we wekelijks duizenden bezoekers die altijd op zoek zijn naar iets bijzonders! Producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt of ingekocht, producten die je niet overal kan vinden. Onze bezoekers zijn vooral vrouwen tussen de 25 en 50, vaak met een (jong) gezin en een wat ruimere portemonnee. Originaliteit, kwaliteit en duurzaamheid spelen een belangrijke rol in de keuzes die ze maken.

Heb je interesse om je bij ons aan te sluiten en wil je meer weten over de voorwaarden? We vertellen je er graag alles over! Mail naar info@knijter.nl of bel met Merel op nummer 0570 714867 (ma t/m vr van 10-15 uur).

 

 
We verkopen vanaf het begin onze sjaals via Knijter en we zijn zeer tevreden! Het CMS is gebruikersvriendelijk en nu werken we ook met een automatische feed dus we hebben er geen omkijken meer naar. Marij & Roy zijn daarbij zeer klantvriendelijk en altijd bereid om mee te denken over acties, fotografie, behandelen van de orders etc. Kortom: een aanrader om extra omzet te genereren! Micky van Vollenhoven, Sjaalmania

To top