Retourneren

 

Mocht een product niet aan je verwachtingen voldoen, dan is het jouw wettelijk vastgelegde recht om het binnen 14 dagen na de dag van ontvangst terug te sturen en je aankoopbedrag terug te ontvangen. Dit geldt ook voor Sale-producten. Alleen de verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.

Een teruggestuurd product wordt altijd geaccepteerd, tenzij:

 1. De originele labels er niet meer aan zitten, en niet op een andere manier is na te gaan dat het product bij ons is gekocht.
 2. Het product ondeugdelijk is verpakt en er hierdoor schade is ontstaan tijdens het retourproces.
 3. Het product duidelijk is gedragen en/of gewassen (NB: het mag natuurlijk wel gepast of geprobeerd worden);
 4. Je zelf hebt geprobeerd een schade of gebrek te herstellen;
 5. Er schade aan het product is ontstaan door het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie.

 

 Zo werkt het:

 1. Log in op je account als je nog niet bent ingelogd. Je gebruikersnaam is je mailadres, het wachtwoord heb je zelf gekozen en ingevuld toen je je bestelling deed.
 2. In je account ga je naar 'Bestellingen'. In het overzicht van je bestellingen selecteer je in de rechterkolom de optie 'Retour aanvragen'. Volg de instructies op het volgende scherm en kies voor "ruilen" of "geld terug".
  NB: Zie je je bestelling niet staan? Stuur dan een mailtje met de tekst "verzoek koppelen bestelling" naar klantenservice@knijter.nl.Je krijgt van ons bericht zodra je bestelling zichtbaar is.
 3. Na het aanmelden van je retourzending ontvang je van ons een e-mail met je retournummer en het retouradres, dat is het adres waar je je retourzending heen moet sturen.
 4. Verstuur je retourzending zo snel mogelijk, bij voorkeur niet later dan de volgende dag. En denk eraan dat het pakketje voldoende gefrankeerd moet worden.

 

Let op! Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Knijter niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde producten. Vraag daarom altijd om een 3S (tracking)nummer bij het postagentschap (daarmee is het verzendtraject van het pakket te volgen).

 

Verwerking en terugbetaling van je retourzending

Aanmelding en ontvangst van je retourzending worden door ons per e-mail bevestigd. Het bedrag van je retour wordt binnen 5 werkdagen teruggestort op je bankrekening.

To top