muntje
dsc01203-1-550x367

Robuuste en tijdloze laars

LEV’01 is een robuuste tijdloze laars. Het natuurlijke materiaal vilt is gemaakt van 100% wol. Het biedt warmte, is stevig en sterk en weert van nature vocht en vuil.

Het ontwerp LEV’01 zorgt ervoor dat de vilten schacht met de eigentijdse zool en hak samensmelten tot een moderne laars.

LEV’01 kenmerkt zich door eenvoud en elegantie en combineert dit met kwaliteit en comfort. Aandacht voor ambacht, design en materiaal maken het onderscheid.

Vilt

Het hoogwaardige en duurzame product vilt is bij de oprichting van het label LEV’01 uitgangspunt en bindende factor. LEV’01 kiest met zorg haar producenten en combineert kwaliteit met verantwoord ondernemen.

De wol van hoge kwaliteit wordt in Finland geverfd en vervilt, naar een eeuwenoude traditie.

Het onderwerk wordt door een innovatieve Nederlandse producent uitgevoerd. Deze is gespecialiseerd in maatwerk schoenen en leesten zodat de laarzen van LEV’01 gegarandeerd comfort en kwaliteit bieden!

dsc01317-1-550x367

Onderhoud:

De LEV’01 is van hoogwaardig 100% wol en plantaardig gelooid leer gemaakt. De leren zool is beschermd door een rubber anti-slip zool.

De vilten laars behoeft verder weinig onderhoud. Wol weert van nature vuil, water en sneeuw. Wanneer de laarzen toch vochtig zijn geworden, is het aan te bevelen om de laars te vullen met papier en hem in de juiste vorm bij kamertemperatuur te laten drogen. Vermijd directe warmtebronnen. De laars kan opgeborsteld worden met een zachte borstel.

’s Zomers is het verstandig om de laars op een donkere plek, bij kamertempertauur, op te bergen. Let op voor motten en insecten. Om motten te weren, gebruik lavendel, gedroogde laurierblad of cederhouten mottenballen

vilten-laarzen
laarzen-kapstok
vilt
Facebook