banner

Kikke interieur producten!

Studio KIKKE & HEBBE is de maker van KIKKE interieur producten van materialen als beton, porselein en hout. De collectie bestaat uit opvallende frisse producten die het interieur laten sprankelen! De mooie natuurlijke materialen worden gecombineerd met stralende kleuren. Alle KIKKE & HEBBE producten zijn grotendeels of geheel handgemaakt in de studio met veel aandacht en passie! Studio Kikke & Hebbe is in 2014 opgericht door industrieel ontwerper en marketeer Paola Vasters. Inmiddels zijn de hippe ontwerpen verkrijgbaar bij verschillende trendy verkooppunten verspreid over Nederland, UK, Frankrijk en Duitsland.

Porselein

Maak kennis met de porseleinen lampen van Kikke & Hebbe. Het porselein is zo fijn dat het licht door laat, en dit geeft in combinatie met de bijzonder afbeeldingen een sprookjesachtige uitstraling. Er zijn drie verschillende afbeeldingen, elke met een eigen unieke stijl.

De lampen zijn robuust uitgevoerd, aan ieder detail is aandacht besteed. Met deze lampen voeg je echt iets bijzonders aan je collectie toe!

Bewerkt konijn vierkant
Facebook