knijter-agency-logo-ssmall
slideshow-HW_HH1

Meer dan een gewone kaart

Met kaarten van Happy Whatever heb je meer dan een gewone kaart. De kaarten hebben stuk voor stuk iets bijzonders waardoor ze na het sturen voor de ontvanger voor een extra vrolijk momentje zorgen!  

Happy Hugs

De Happy Hugs kunnen aan de binnenkant beschreven worden en de ontvanger vouwt er in een handomdraai een papieren vaas van. Deze dient als omhulling van een glazen fles(je). De kaarten zijn er in 4 uitvoeringen en in 3 kleuren.

De Happy Planting kaarten geven de ontvanger de ruimte om zelf een de slag te gaan en een gezellig plantje (of whatever) op de kaart te kleuren. Kleurpotloden zijn bijgesloten!

Tot slot zijn er nog  de Happy Greets, een aantal postkaarten die door hun mooie ontwerp heel erg tot de verbeelding spreken!

Speciaal voor kerst hebben we nu een leuke aanbieding: een 36 Happy Whatever cards (3 van elke type/kleur) en 10 kerstboomposters voor €190.-! Bestel ze via het bestelformulier!

happy whatever
nieuwsbrief-happy2

Heb je belangstelling om de Happy Whatevercards in te kopen? Vul dan onderstaande gegevens in en klik op 'verstuur'. Download vervolgens het bestelformulier. Stuur het ingevulde formulier op naar: info@knijter.nl en dan heb je het pakket binnen een paar dagen in de winkel!


slideshow-HW_HH4
Facebook