Knijter Agency: met trots presenteren wij onze merken!

Wij van Knijter houden van mooie producten. Spullen waar de liefde van de maker of de winkelier vanaf straalt. Omdat we altijd op zoek zijn naar leuke winkels en labels, zowel online als in de stad, zien we heel veel toffe spullen. Ook spreken we veel ondernemers, zowel winkeleigenaren die gevoelig zijn voor trends en nieuwe ontwikkelingen, als makers die graag hun mooie product in winkels zien liggen. Een logische stap dus, voor ons om in de rol van agent de winkels en makers aan elkaar te koppelen. 

Toen we onze plannen bij een select aantal merken voorlegden, werd dit direct zo enthousiast ontvangen, dat we al snel wisten: Knijter Agency is een feit! 

Ben jij maker of ondernemer met een eigen label en op zoek naar een agent? Mail ons en wie weet wordt jouw label ook ondergebracht onder Knijter Agency!

 

Marjolein Elisabeth

Marjolein Elisabeth maakt kleding voor sterke vrouwen die alles uit het leven halen; een baan, gezin, vriendinnen. Vrouwelijke, kleurrijke en fijn zittende kleding die je de hele dag en naar iedere gelegenheid kunt dragen.

ME-SS17-IBIZA-19-of-32LR

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook