Knijter strijdt voor een beter shopklimaat. We zijn klaar met de eenheidsworst in de grote winkelstraat of de webshopreuzen op internet. We zoeken passie en originaliteit voor mooie producten en toffe winkels. Want er zijn zoveel leuke winkels en webshops, de kunst is ze te vinden!

Ons team bestaat uit de volgende knijters:

marij3

Marij heeft naar eigen zeggen het leukste werk van de wereld: ze mag altijd zoeken naar de leukste winkels en de tofste spullen. Ook zorgt ze voor de styling en fotografie van alle Knijterproducties.  Klinkt dat als een toffe baan of niet?

merel copy

Merel is onze verkoopknijter en heeft ook nog ervaring in de retail! Ze heeft een paar jaar een winkel gehad met dames- en kinderkleding en weet dus als geen ander wat het belang is online shoppen. En dat is ze altijd opgewekt en vrolijk is, is ook mooi meegenomen!

Roy portret

Roy zorgt er voor dat iedere klant 100% tevreden is over het shoppen bij Knijter. Verkeerde maat, zoekgeraakt pakketje of toch niet naar verwachting? Roy lost het voor je op, zeker weten!

joost new copy

Joost is de ICT Knijter die er voor zorgt dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Lastige technische vragen zijn voor Joost nooit lastig genoeg, hij bijt zich er in vast en laat pas los als alle tiptop voor elkaar is. Wie wil er niet zo'n man?

hummer

Hummer is het enige teamlid dat altijd voor je klaar zit en nooit te moe is om samen een straatje om te gaan. Figureert graag en vaak in Knijterproducties en dat doet ie goed! Een blijvertje, dat is het!

Facebook