Verliefd op een tas van DORA!

Datje thuis komt met je nieuwe tas en je vriend zegt: maar je had toch al een tas?! Echt gebeurd, en vast niet alleen maar bij mij! Want het is echt waar, op het moment dat ik een tas zie die zo mooi is dat ik hem niet meer los kan laten, dan vergeet ik direct dat ik eigenlijk al een tas hèb. Of twee. Of meer. Daar is in de evolutie iets niet helemaal goed gegaan. Welke soort heeft om te overleven meer dan 1 tas nodig zou je denken..

Maar goed, we dwalen af. Even terug naar dat tassenmomentje. Het overkwam me weer, dit keer toen ik de tassen van Dora voor het eerst zag. Compleet met aanzwellende violen, rozengeur en manenschijn, het was liefde op het eerste gezicht. Dat dikke leer, die mooie modellen. De grote rugzak had mij als eerste te pakken (of ik hem) maar toen ik de kleine tasjes beter bekeek was ik pas echt verkocht. Yep, deze gaat met mij mee vandaag!

Het kleine model tasje is er in 3 kleuren. Je kan het als schoudertas of als heuptasje dragen. Superhandig! En de tassen worden bedacht en gemaakt door Dora Kloppenburg, dus Dutch Design en Made in Holland en daar houden we van!

Bij Knijter verkopen we de producten van DORA, en joepie de poepie, we mogen een tas twv 140,- weggeven! 

Wil je hem winnen? Doe dan mee via Instagram 

Je kan ook meedoen via deze link

Dinsdag 3 oktober maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook