De nieuwe rokjes van Vrolijke Famkes

We proudly present: de nieuwe rokjes van Vrolijke Famkes! De nieuwe collectie die op 1 augustus is gelanceerd. Er zijn vijf verschillende printjes en ze zijn alle vijf even gezellig! Maak je keuze tussen een rokje met telefoons, typemachines, tekkels, merels of roodborstjes (of koop ze allemaal ;-))

De rokjes zijn bedoeld voor het najaar en de winter, maar het is echt helemaal niet erg als je niet kan wachten en er al meteen mee gaat lopen! Ze staan ook zeker goed in de (na)zomer, met gezellige blote (en hopelijk bruine) benen er onder!

De stof is gemaakt van 92% katoen en 8% elastane. Het zijn orginele ontwerpen van Vrolijke Famkes. De rokjes kosten € 49,95 inclusief verzenden!

Heb je een winkel en wil je graag deze leuke rokjes (of andere leuke producten van Vrolijke Famkes) verkopen? Stuur een mailtje naar info@knijter.nl dan vertellen we je hoe en wat!

Nou, tadaaa, hier zijn ze dan:

telefoon

Vrolijke retro telefoontjes in oranje en groen

tiepmachine

Ouderwetse typemachines, in mint en petrol!

merel

We zijn gek op merels, helemaal op je rokje!

tekkel

Supertekkel op je rokje, wat wil je nog meer?

roodborstje

En deze dan, met roodborstjes, zo leuk!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook