Zutphen is the Place to Be!

Heb je zaterdag 27 mei toevallig niks te doen? Kom naar Zutphen! Echt een leuke stad om te shoppen en toevallig zijn er 2 knijterleuke winkels die deze zaterdag helemaal de moeite waard zijn om te bezoeken.

Radijs verhuist naar een groter pand!

In de winkel van Radijs waan je je echt in een andere wereld: Van soepele jurken met vintage touch, vestjes en leggings in vele kleuren, gebloemde haarspelden, kettingen en prachtig handgemaakte lederen tassen. Naast alle kleding vind je er bijzondere kadootjes, stationery, keramiek en kleine woonaccessoires.

Na anderhalf jaar is het schattige winkeltje in de Laarstraat al te klein en verhuist  Radijs naar de (schuin)overkant. Samen het Tjirsten opent daar zaterdag de nieuwe winkel. Heel veel groter dus heel veel meer leuke spullen! Je vindt de nieuwe winkel op de Laarstraat 20 in Zutphen!

Style-advies bij Mooi!

Mooie kleding van goede kwaliteit waar je langer dan één seizoen mee doet, daar houden we van. Bij Mooi in Zutphen kan je helemaal los gaan!  En hoe leuk: zaterdag geeft Anne Karijn persoonlijk style-advies, word je mooi opgemaakt door een visagist en word je ook nog eens op de foto gezet! En wil je de mooie kleding van marjolein Elisabeth graag in het echt zien (en passen)? Ook dat kan deze dag bij Mooi!

Je vindt mooi aan de Lange Hofstraat 18 in Zutphen

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook