Uitgelicht: de zomercollectie van Zilch en Le Pep

Een vriendin van mij twijfelde of ze een paar witte schoenen zou aanschaffen. 'Ze zijn zo wit' was haar argument om ze toch maar niet te kopen. Ik vertelde haar dat witte schoenen op het moment heel erg hip zijn. Ze keek me wazig aan en zei: daar ben ik echt helemaal niet gevoelig voor.

Dus.

Was weer even een 'kennelijk-zijn-andere-mensen-echt-anders-dan-ik' momentje voor me!  Ik ben dus wel heel gevoelig voor het argument dat iets hip is! Ik vind het altijd erg leuk om  de nieuwe collecties te zien die in de winkels hangen. Zien, passen, voelen, (..kopen). Zo was ik laatst in Arnhem bij MarieMarie. Je kan hier zoveel moois vinden, waaronder twee van mijn favo merken: Le Pep en Zilch. Even een update:

Le Pep: blauw, blauw..

De eerste collecties van Le Pep hadden een duidelijke retro touch. Printjes en patronen die teruggrepen naar de jaren '60 en '70. In de laatste collecties vind je wel de goeie pasvorm en originele details terug maar de stoffen (en printjes) zijn wat minder uitgesproken retro. In de lente/zomercollectie vind je veel blauw, en dat komt goed uit want daar houden we van! Maar ook het gele jurkje is een toppertje voor deze zomer. Zie je jezelf al zitten op het terras?!

Zilch: vrolijke prints, fijne kleuren

De rode draad in de lente/zomercollectie van Zilch is eigenlijk dat je het allemaal wil hebben. Jurkjes (met een fijne pasvorm), mooie printjes, precies dat vest waar je naar op zoek was.. Of je nu op zoek bent naar een jurkje voor iedere dag of iets bijzonders voor de bruiloft van je neef, grote kans dat je het bij Zilch gaat vinden!

 

Check ook deze winkels uit de Knijter Shopping Guide waar je onder andere deze leuke merken kan kopen!

Zheng (Groningen)
Hoge Ramen (Deventer)
Villa Tovertoren (Zwolle)

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook