Geheim adresje met leuke rokjes!

Droom jij er wel eens van je eigen winkel te beginnen? Maar ben je bang vast te zitten in verplichtingen en werkzaamheden waar je eigenlijk niet blij van wordt? De dames van HIP Raven begonnen ooit met het maken van kussens en stapje voor stapje ontwikkelden ze hun eigen winkelconcept. En dat is geen standaard winkel, de winkel van HIP Raven is zowel een conceptstore als een atelier. En daar worden hele leuke rokjes gemaakt!

Christel van HIP Raven vertelt: Barbara en ik waren altijd al bezig met het maken van van alles en nog wat. We merkten dat wat we maakten door anderen leuk gevonden werd. En toen niet alleen onze moeders, vriendinnen en schoonzussen wilden betalen voor onze producten maar we op een gegeven moment door wildvreemden werden aangesproken, dachten we: Hier kunnen we serieus geld mee verdienen!

We maakten en verkochten in het begin gewoon waar we net zelf zin in hadden vult Barbara aan. Totdat we op een dag een paar rokjes te koop aanboden. Daarvoor kwamen klanten zelfs weer terug voor nòg een rokje! We hebben toen besloten de rokjes ons vaste product te laten zijn. Verder verkopen we in de winkel producten van allerlei makers en ontwerpers, de meesten uit Utrecht.

In de gezellige winkel aan de Amsterdamse straatweg hangt een fijne sfeer. Voor in de winkel hangen de rokjes en andere snuffel producten en achter in de winkel staat een tafel met naaimachines. Als het niet zo druk is in de winkel kan er lekker productie gedraaid worden. Dat moet ook wel, want die rokjes zijn een hit!

We verkopen de rokjes ook bij Knijter. Klik hier om ze allemaal te zien!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook