Laat je eigen video maken!

Video is momenteel jet meest krachtige middel om je doelgroep te bereiken. Google, Facebook en Twitter zijn er gek op en zullen er voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen je  video gaan zien. Maar je wil natuurlijk geen amateuristisch filmpje en het is vaak ook eng en lastig om jezelf te filmen. Een goede video kan je dus beter door een andere partij laten maken, maar dat is dan vaak weer zo duur...

Samenwerking

Knijter heeft daarom iets leuks voor je: we werken samen met Ella, een 15 jarige YouTuber (bijna 40 000 abonnementen op haar eigen kanaal) waarvoor filmen en editen een tweede natuur is.

Hier zie je een voorbeeld van de eerste video die ze voor ons heeft gemaakt

Hoe gaat het in z'n werk

Al je ons laat weten wat ongeveer je idee is werken we een globaal plannetje uit. Wat ons betreft kan alles (of in ieder geval veel).

Dan plannen we een dag en komen langs om te filmen. Dat gaat allemaal lekker relaxed, we nemen de tijd, geen druk. We gaan pas weg als alles naar tevredenheid op de film staat. Vervolgens gaat Ella aan de slag. Vlak voor de definitieve eindmontage krijg je een preview te zien waar je nog op kan schieten. Daarna is de video klaar.

Je krijgt hem zelf en wij zetten hem ook op ons Knijter YouTube kanaal.

Wat kost het?

We bieden dit exclusief voor Knijter deelnemers aan voor €295,- ex BTW. Schrijf je snel in want we hebben maar een beperkt aantal plekken!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook