De zon schijnt, het is tijd voor rokjes!

rokjes
rokjes
hipraven2

Oh, wat is het ieder jaar toch weer fijn als het lente is! Zomertijd, bloesem in de bomen, de belofte van de zomer die nog gaat komen, ik kan er zo blij van worden! En daar hoort natuurlijk ook de zomergarderobe bij, ik ben ieder jaar weer verbaasd over hoe weinig rokjes en jurkjes daar eigenlijk in zitten ūüėČ Tijd dus om te shoppen, yay!

We zij gek op de rokjes van HIPRaven. Leuke printjes en een fijn modelletje, net een beetje gerend, zodat je er ook lekker mee op de iets kan. De rokjes zijn te koop in de winkel in Utrecht, Amsterdamsestraatweg 212 (binnenkort ook in de Knijter shoppingguide) maar om je alvast kennis te laten maken met deze leuke rokjes mogen we er 1 weggeven!

Wil je zo'n leuk rokje winnen? Doe dan mee via Instagram of via Facebook!

Je kan ook meedoen via deze link

Zondag 2 april maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook