Nooit meer gebroken nachten met Woombie!

Gebroken nachten

Dit product zorgt ervoor dat baby’s makkelijker in slaap vallen en dat onrustige baby's langer, dieper en beter slapen. Toen we dit lazen dachten we: Wow, waar wachten we nog op, wij willen een Woombie! Nu hebben we jammergenoeg geen baby, dus dan maar direct met de eigenaar van Woombie.nl gesproken. Vertel Ons Alles!

Simon van Woombie.nl: We ontdekten de inbakerzak voor ons oudste kind (nu alweer een grote vent van zes jaar). Van een onrustige slaper werd hij in één klap een rustige baby. We zagen direct de potentie van dit product en toen de webshop waar we de Woombie kochten te koop kwam zagen we onze kans. We dachten: dit product voorziet zo in een behoefte, als je dit goed aanpakt dan wordt het een succes, kan niet anders!

Inbakeren

Voor alle net geboren baby'tjes die nog een beetje moeten wennen aan het alleen slapen geeft de inbakerzak steun. Ik had wel eerder van inbakeren gehoord en over hoe goed dat kan werken, maar het leek me vooral veel gedoe. De techniek van het inbakeren heb je niet meteen onder de knie. De Woombie is daarom zo goed bedacht: een slaapzak die ook inbakert! De baby voelt zich daardoor veilig en wordt rustig. Echt, de vlag kan uit bij alle jonge ouders met gebroken nachten en huilende baby’s! Baby’s die alleen maar hazenslaapjes doen vallen met een inbakerzak in slaap om een paar uur later pas weer wakker te worden, gebroken nachten behoren tot het verleden. De Woombie Convertible is dan ook niet voor niks uitgeroepen tot Winnaar Baby Product van het Jaar 2016!

De Woombie is er in verschillende maten en uitvoeringen. In principe kan je 2 weken na de geboorte met de inbakerzak beginnen. We zijn 2 maten, voor baby’s van 0-3 maanden en een grotere van 3-6 maanden. Klik hier om alle Woombies te zien die bij Knijter te koop zijn!

We mogen maar liefst 3 inbakerzakken weggeven! Wil je een Woombie winnen? Doe dan mee via Instagram of Facebook!

Je kan ook meedoen via deze link

Zondag 26 maart maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook