Zo hou je de boel een beetje opgeruimd

Als je kinderen niet meer zo heel klein zijn kan je je haast niet meer voorstellen hoeveel troep er op de grond kan liggen. Serieus, op een gemiddelde woonkamervloer kan je heel wat duplo, poppenkleertjes en playmobiel kwijt. En de boel na afloop weer netjes in een kast of doos stoppen is vaak het minst leuke van een middagje spelen.

Het schijnt echt te helpen als je kleine kinderen van het begin af aan leert opruimen (bij mijn kinderen is hier echt iets mis gegaan trouwens). Kleuterjuffen zijn hier heel goed in, die zingen er dan ook nog een liedje bij! Zolang het maar leuk en gezellig lukt het vaak wel je kids mee te laten helpen alles weer op z’n plek te krijgen.

Wij zijn dan ook helemaal fan van dit leuke kinderbankje met opbergruimte en krijtbordje. Staat leuk in de (woon)kamer en is ook nog eens handig en functioneel!

 Bij Knijter verkopen we nog meer leuke spullen van Pukkie4kids, en joepie de poepie, we mogen een zo'n leuk kinderbankje twv €69,95 weggeven! 

Wil je hem winnen? Doe dan mee via Instagram of via Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

Zondag 19 maart maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook