Ontdek de mooie producten van Design x Ambacht!

nieuwsbrief-design-blog

Het allereerste serieuze kunstwerk dat ik kocht was gemaakt in een sociale werkplaats. Dat wist ik niet toen ik het zag, ik was er meteen helemaal weg van en bij navraag bleek dat de kunstenaar van ‘mijn’ schilderij iemand was met het syndroom van Down. Ik vond dat toen heel bijzonder, maar ondertussen ben ik wel al op meer werkplaatsen geweest waar mensen ‘met afstand tot de arbeidsmarkt’ de meest bijzondere producten maken.

We waren dus ook meteen heel enthousiast toen we Design X Ambacht ontdekten. Hier gaat het proces van mooie producten maken nog een stapje verder. Bij Design X Ambacht zijn drie toonaangevende ontwerpers betrokken die kijken wat de mogelijkheden zijn van de medewerkers van de ateliers van Siza (sociale werkplaatsen) en daarop het ontwerp baseren. Zo ontstaan er echt toffe producten, ‘echt design’ dus!

Bij Knijter verkopen we de producten van Design x Ambacht nu ook! Van grillig gevormd slacouvert, tot barkruk tot arti vogelhuisje. We vinden het allemaal even tof, jij ook? 

slacouvert_sfeer

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook