Shirt zoekt man: check deze toffe herenshirts van Plotz!

Altijd lastig: het vinden van een leuk mannenshirt. Het hoeft niet al te serieus maar heel erg lollig is ook weer niet de bedoeling, toch? Wij zijn daarom zo blij dat we de shirts van Plotz hebben ontdekt! Mooie kwaliteit shirts (biologische katoen) met toffe opdruk, iedere keer weer anders en verrassend! Van ieder shirt wordt een beperkt aantal gemaakt, dus je hoeft niet bang te zijn jouw shirt overal tegen te komen. Ze worden gemaakt door Karin van Rijckevorsel, je kan haar winkel ook bezoeken in het Arnhemse modekwartier!

 Bij Knijter verkopen we ook de shirts van Plotz, en we mogen een shirt weggeven!

Wil je hem winnen? Doe dan mee via Instagram of via Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

Zondag 5 maart maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook