Nooit meer koude voeten met laarzen van vilt!

We zijn altijd op zoek maar knijterleuke producten. Kan je je voorstellen hoe blij we werden van dit totaal nieuwe concept voor een laars! Het is een product van LEV'01, een nieuw opkomend merk in laarzenland. De laarzen zijn gemaakt van vilt, echt waar! Ze zijn heerlijk warm (en dus ook erg geschikt voor als je geen leer of bont wil dragen). Het is als het ware een vilten sok, dus ook onder je voet zit vilt. De laars heeft een prettige hak, niet te hoog en niet te laag, precies goed.

Ik loop er nu al een paar dagen mee rond en bijna iedereen vraagt er naar of zegt er iets over. En iedereen is jaloers op mijn warme voeten;-) De meest gestelde vraag is of je er ook mee in de regen kan lopen en het antwoord is: ja! Het vilt stoot water heel goed af, dus ze worden niet zo makkelijk nat. En worden ze dat wel, dan drogen ze ook weer en zien ze er nog steeds heel mooi uit. En zelfs nadat je deze laarzen de hele winter hebt gedragen zien ze er nog als nieuw uit.

De laarzen worden deels in Finland geproduceerd (daar wordt de sok gemaakt) en in Portugal wordt de zool (met hak) eronder gezet. Het is een idee van Liesel Swart , een schoenontwerpster en ook docent op de schoenenacademie (ik wist niet dat dat bestond maar wil er direct heen!) en Dorien Rademaker, zij is schoenmaker.

De vilten laarzen veroveren langzaamaan Nederland maar zijn nog maar in een paar winkels te koop. Heb jij of ken jij een winkel waar deze laarzen bij zouden passen? Laat het ons dan weten, wie weet kan je daar dan binnenkort je eigen vilten laarzen proberen!

Je kan ze ook direct online bestellen. Je ziet hier alle modellen en kleuren:

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook