Het toppunt van Hygge

We zijn bij Knijter nooit vies van een trend, sterker nog, we willen geen trend missen! Om er aan mee te doen of juist om ons erover te verbazen (en hem lekker af te kraken). Zoals bijvoorbeeld de trend van de pony (in het haar dan), daar zijn we wel van. Maar de trend van het hele strakke kettinkje om je nek, daar zijn we dan weer niet zo van.

Er is nu een trend gaande, waar we bij Knijter (eigenlijk zonder dat we het wisten) al jaren aan doen! Het is ‘Hygge’: Deens voor alles wat met gezelligheid te maken heeft. Denk dekentje op de bank, kaarsjes, haardvuur, wijn en lekkere hapjes en heel erg 'in het moment zijn'.

Wij houden er van! Vooral op zondagmiddag, dan kunnen we zo hyggelig zijn, dat we er een pan soep bij maken! En weetje, nu het zo’n uitgesproken begrip is, blijkt dat we heel veel Knijterproducten beoordelen op hun hyggeligheid! Hoe meer hygge, hoe leuke we het product vinden! Wat vind je bijvoorbeeld hier van:

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook