Niet tweedehands, maar wel met het gevoel van vroeger!

Wat dat toch is met spullen die je aan vroeger doen denken, ik weet het niet, maar ik word er altijd heel blij van. De grote stoel uit de woonkamer van mijn ouders, een bruin/oranje theepot, het zijn van die dingen die je in één keer weer terugplaatsen naar vroeger. En het lijkt wel hoe langer geleden, hoe zoeter de herinneringen, dus ja, daar word je wel blij van!

Hou je wel van de vintagelook maar vind je het idee van tweedehands niet zo tof? Er zijn veel producten te koop die een vintage look hebben maar eigenlijk dus gewoon knijternieuw zijn. Producten die terugpakken op 'vroegah', door de leuke patroontjes of omdat de modellen waarop kleding is gebaseerd is heel erg aan je jeugd doen denken. We hebben bij Knijter een paar van die merken te koop, zoals Poprok,  Vrolijke Famkes,  Rexinter en ook Present House heeft met de meubels de smaak goed te pakken. Tassenmerk JOOF verkoopt heeft een aparte 'vintage' lijn, nieuwe tassen met precies de goeie vintage uitstraling!

Houd jij er van? Zo ja dan is dit je kans om een vintage tas te winnen! Het is een fotoshoot model, dus wel al een beetje gebruikt maar dat geeft het alleen maar een nog beter vintage gevoel 😉

Wil je hem winnen? Doe dan mee via Instagram 

Je kan ook meedoen via deze link

Zondag 22 januari maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook