Het is tijd voor een nieuwe KLOQ!

Lege plek aan de muur?

In tweedehands winkels zie je altijd erg goed welke woontrend echt helemaal passé is. (Zo kan ik je het goede nieuws vertellen dat de Laaf nu echt voorbij is: ze bevolken hele kasten bij de kringloop, dus dan weet je het wel). Zo ook grootmoeders klokken, zo'n klassiek model met een soort kastje er op en gewichten eronder. Zelfs als ze het niet doen hoor je ze in je hoofd nog heel hard tiktakken. Een beetje kringloopwinkel heeft er wel 3 hangen. Maar in tegenstelling tot de Laaf (wat had je daar nu aan) heeft een klok wel een duidelijke functie en als je hem weg doet dan is daar toch een lege plek aan de muur die opgevuld moet worden!

Grootmoeders klok in een modern jasje

Wij werden in één klap verliefd op de klokken van KLOQ! Gebaseerd op grootmoeders klok maar dan met een hippe twist. Als zoon van een klokkenmaker bedacht Arjan deze toffe KLOQ en hij is wat ons betreft midden in de roos. Bij iedere kleur klok kan je zelf de wijzers kiezen, kijk, dat zijn opties en daar houden we van!

 Bij Knijter verkopen we de klokken van KLOQ en we mogen er deze week eentje weggeven! Als je wint mag je zelf kiezen welke kleurencombi je wil, en dat is echt lastig kiezen!

Wil je hem winnen? Doe dan mee via Instagram 

of via Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

Zondag 15 januari maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook