Zou jij kunnen leven in een Tiny House? Probeer het nu!

tiny house

Ken je die kleine huisjes bij de Ikea, waar de hele familie Anderson op 15 vierkante meter woont? Waar de voordeur ook de strijkplank is en je onder het bed nog genoeg ruimte hebt om je fiets en een kinderbuggy te parkeren? Waar je vanaf de wc de vaatwasser kan inladen en je na 1 keer niezen alles schoonblaast en niet meer hoeft te stofzuigen? Zo'n Tiny House dus, dat lijkt me nou toch zo fijn!

Maar even serieus, ik kan soms echt fantaseren hoe fijn het zou zijn om in later in een heel klein huisje te wonen. Als de kinderen groot zijn en niet meer thuis wonen is zo'n heel huis best een ballast. Als je kijkt naar welke plek in huis echt veel wordt gebruikt dan is dat vooral de keuken. Aan de eettafel kan je ook heerlijk werken en als er nog een bed/bank in gepast wordt dan heb je de rest van het huis eigenlijk niet meer nodig! Zou dat wat voor ons zijn?

Tiny House in Frankrijk

Mijn tante in Frankrijk stuurde me laatste een paar foto's van een vakantiehuisje dat ze verhuurt. En kijk, daar was mijn Tiny House! En oh, wat idyllisch! Op een heuvel tussen de olijfbomen kijk je uit over de vallei van de rivier de Cèze met in de verte de Mont Bouquet en de Mont Ventoux. Gelukkig is het huisje iets groter dan een keuken waar een bed in staat maar wel heel leuk Tiny achtig!

tiny-house-1
tiny-house-3

Het begon meteen te kriebelen, wat heerlijk om een weekje in Frankrijk in een huisje te zitten onder het mom van 'onderzoeken of een Tiny house iets voor ons is'. Lijkt jou dat ook wel wat? Het huisje is (beperkt) beschikbaar voor verhuur. Het is geschikt voor met z'n tweetjes maar ook voor twee plus een (klein) kindje. Meer weten? Via onderstaande knop vind je meer info!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook