Last minute shoppen voor de kerst? Hier moet je zijn!

Het is ook ieder jaar hetzelfde: alle kerst inkopen komen aan op de laatste dagen. En behalve kadootjes bedenk ik altijd twee dagen van te voren dat het toch wel leuk zou zijn een gezellig jurkje te dragen op kerstavond. Gelukkig hebben we daar de Knijter Shopping Guide, de snelste weg naar de tofste winkels!

We hebben een selectie gemaakt van een paar winkels waar je voor je last minute kerstinkopen vast zal slagen!

Oak in Den Bosch

Je hebt van die winkels, daarvan zie je al als er alleen nog maar voorbij loopt dat het een toffe winkel is. Een mooie etalage, een fijn logo, goed sfeertje in de winkel. Oak in Den Bosch is zo’n niet te missen topper. Een winkel met heel veel leuke woonaccessoires (en cactussen), kleding en stationery.
oak4
oak5

Very Cherry in Rotterdam

Wat een pareltje van een winkel is dit! Bij Very Cherry vind je vintage inspired kleding (en dat wil vooral zeggen: heel veel snoezige jurkjes) die zorgen dat je je vrouwelijk en mooi voelt! En naast de jurkjes zijn er ook prachtige schoenen, fijne sieraden, stijlvolle tassen en nog veel meer.
sherry6
sherry5

Blij Blij Wonen in Bathmen

Ja, wat worden we toch iedere keer Blij van die leuke conceptstores! Fijne winkels met alleen maar superleuke merken, stylish vormgegeven met veel wit, pastel en hout. Zo ook bij Blij Blij wonen in Bathmen. Je vindt hier de producten van kleine webshops of merken, overzichtelijk bij elkaar in een kast of op tafel.
blijblij2
blijblij7

Two Dress in Groningen

Wij willen jurkjes! En wat zijn we blij dat we T(w)o Dress in Groningen hebben ontdekt. Hier vind je veel vrolijke jurkjes in alle soorten en maten en het wordt nog beter: de jurken zijn gezellig geprijsd. Echt wel heel gezellig! Dus voor je het weet loop je zomaar met twee jurkjes de deur uit.. Ah, nu snappen we de naam van deze winkel 😉
twodress3
twodress5

Superet in Antwerpen

Superet is een gift store waar je de allerleukste spullen kan kopen, zoals design interieurobjecten, sjaals en plaids, papierwaren, en verschillende producten voor zowel vrouwen als mannen. En het wordt nog leuker: Superet verkoopt ook producten van lokale artiesten: postkaarten en prints, tote bags, hedendaags porselein, onafhankelijke muziekreleases...

superet8
superet1

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook