Al het leuke komt in setjes, vooral sieraden!

setjes

Win deze sieradenset van Jewels with Flair!

  • oorbellen, armband en ketting
  • met Swarovski stenen
  • verzilverd of verguld
  • twv €64,95

Alle leuke dingen in het leven komen in setjes, wist je dat? Denk maar: de Dikke en de Dunne, Bassie en Adriaan en Nick en Simon ;-). Nee joh, ik bedoel natuurlijk een lingeriesetje of een setje sieraden. Vooral dat laatste is met de kerst voor de deur actueel (dat lingeriesetje misschien ook wel maar daar gaat het even niet over nu).

Sieradensetjes dus, ik houd er van! Zie ik in de winkel een paar oorbellen met een bijpassende ketting dan kan ik dat bijna niet laten liggen! Of een armband waar een ring bij hoort, HEBBEN! Het feest is echt compleet in setjes van drie: Oorbellen, ketting en armband, dat werk!

Hoe komt dat nou toch, wat maakt een setje sieraden nou toch zo leuk?

  1. Het staat gewoon mooi, het plaatje is compleet als je bijvoorbeeld de vorm van de oorbel terug ziet komen in de hanger.
  2. Meer is altijd beter. Als je al helemaal verliefd bent op een toffe ring en je ziet dat er ook een armband van bestaat, dan is dat dus meer van iets dat je al mooi vindt, dus dat wil je!
  3. Het is ook wel gewoon superhandig, je hoeft niet verder te zoeken of te twijfelen welke sieraden een goede combi vormen. Setjes horen gewoon bij elkaar, net als de Bassie en Adriaan dus..

 Bij Knijter verkopen we sieraden van Jewels with Flair

en joepie de poepie, we mogen een sieradensetje twv €64,95 weggeven! 

Wil je hem winnen? Doe dan mee via Instagram of Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

Zondag 25 december maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook