Zo staan je bloemen mooi in de vaas (trucje)!

Ben jij ook zo gek op bloemen? Een van de fijnste kadoos die ik afgelopen jaar heb gekregen is een bloemenabonnement! Een keer in de twee weken krijg ik een verse bos bloemen, en dat is steeds weer feestje! Tip voor als je ook zo’n abonnement overweegt: ook de bloemist om de hoek kan er voor zorgen! Buy local, daar help je kleine ondernemers mee!

Toen ik de bos bloemen van deze week op tafel zag staan shinen viel me meteen op dat de bloemen er zo fier bij stonden! En wat bleek, de bloemist heeft een trucje toegepast om te zorgen dat de bloemen niet te veel naar buiten hangen:

Raster van plakband

Door eerst met plakband een soort raster over de vaas te maken krijgt iedere bloem een eigen ‘vakje’. De bloemen worden gelijk verdeeld en kunnen dus niet naar opzij vallen. Slim bedacht, hè?!

tekening
bloemen1
bloemen2
bloemen

Het plakband plak je vast om de rand van de vaas. Als je het wat uitbundiger wil dan kan je hier ook gekleurde masking tape voor gebruiken, staat ook leuk!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook