Zo worden de feestdagen ook een feest voor je voeten!

Hoe fijn het ook is dat de feestdagen er aan komen, voor veel voeten is het wat minder feestelijk. Tenminste, als je veel naar feestjes gaat en schoenen aan wil die je normaal niet zo vaak draagt. Ik herinner me een oud-en-nieuw feest waar ik heel enthousiast op mijn nieuwe hakken naar toe ging. Het was veel staan en kletsen, en ik werd zo moe op mij nieuwe schoenen dat ik dacht dat ik het nieuwe jaar niet meer zou halen. Naar huis, op de bank, benen omhoog, laat dat nieuwe jaar maar zitten!

Maar nu hebben we toch iets fijns ontdekt: de inlegzooltjes, hakbeschermers en antislipzooltjes van Lady's Secret zorgen ervoor dat je de hele avond door kan feesten. Geen pijnlijke en vermoeide voeten meer dankzij de zachte rubberen patches die je strategisch en onzichtbaar in je schoenen aanbrengt. Klinkt goed of niet? En hij wordt nog beter: we mogen een pakket weggeven met 5 verschillende Lady's Secret producten. Kan je ze allemaal uitproberen, wedden dat jij ook niet meer zonder kan?

Wil je hem winnen? Doe dan mee via Instagram of via Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

Zondag 18 december maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook