Acht redenen waarom je af en toe een kadootje voor jezelf moet kopen

Als de zak met kadootjes leeg was vroeg ik altijd aan mijn moeder wat zij dan eigenlijk gekregen had van Sinterklaas. Dan keek ze lachend naar mijn vader en zei dan zoiets als: ik heb een nieuwe snelkookpan gekregen. Dat was dan best gek omdat we die al in augustus nieuw hadden gekregen.

Nu ben ik zelf moeder en snap ik het zo goed, want zo leuk en makkelijk als ik het vind om voor anderen een kadootje te kopen, zo moeilijk is het om voor jezelf iets uit te zoeken. En dan bedoel ik dus niet een snelkookpan of een handdoekenrekje. Dat zijn geen kadootjes, dat  zijn dingen die af en toe gekocht moeten worden. Nee, ik bedoel echt een luxe product voor jezelf. Een lekker luchtje, mooie sjaal, een sieraad. Soms vergeet ik het helemaal of ik ga zo lang nadenken dat de gelegenheid alweer voorbij is.

Tijd dus voor een lijstje: Acht redenen waarom je af en toe een kadootje voor jezelf moet kopen!

  1. je gaat er van stralen
  2. je weet zelf het beste wat je leuk vind
  3. je hebt al heel lang niks voor jezelf gekocht
  4. je wil dit al heel lang hebben
  5. je bent het waard
  6. je weet zeker dat je er heel lang mee gaat doen
  7. zoiets moois zie je nooit meer
  8. je wordt er zo blij van!!
kadootje voor jezelf

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook