Wat een goed idee: een double wear dress!

Ik heb een keer voor mijn jongste dochter een korte broek gekocht die aan twee kanten draagbaar was. Dus gewoon maar ook binnenste buiten. Superhandig natuurlijk, vooral toen we op vakantie gingen. Had ze meteen twee broeken bij zich!

De double wear dress van Lanomi is gebaseerd op hetzelfde principe, Deze unieke jurkjes kan je ook ‘binnenste buiten’ dragen. Dit omdat het als het ware twee jurken in verschillende kleuren zijn! De binnenste jurk doet dan dienst als voering. Daardoor kleedt de double wear dress mooi slank af en zie je geen storende lijntjes van je ondergoed, hoe fijn is dat?! De jurken zijn gemaakt van een dikke kwaliteit polyamide en elastan. De soepele en fijne stretch in de stof maakt dat ritsen tot het verleden behoren! Er zijn verschillende modellen te koop. Lanomi stuurde ons een doos vol jurkjes op, die we allemaal even hebben kunnen proberen, en we zijn helemaal om: wij gaan aan de double wear dress! 

 We mogen een echte Lanomi weggeven! Wil jij zo'n toffe double wear dress winnen? Doe dan mee via Instagram of via Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

zondag 4 december maken we de winnaar bekend!

Challenge

Dit veelzijdige model kan je op verschillende manieren dragen. De bijzondere halslijn kan zowel op als over de schouders worden gedragen met vleermuis mouwen die je de flair en draagcomfort geven voor je armen. De lengte van de jurk geeft je de mogelijkheid om de jurk op of over je knie te dragen.

De extra brede halslijn zorgt ervoor dat je sleutelbeen en hals verleidelijk mooi uitkomen. De 3-kwart vleermuis mouwen brengen de juiste balans tussen een sportieve en elegante look en maakt dit model tevens geschikt voor elk seizoen. De jurk heeft geen overbodige naden en stiksels en maakt haar in haar eenvoud elegant en tijdloos.

dress

Versatile

Dit model kan je op 4 verschillende manieren dragen en is geschikt voor alle seizoenen! De flexibele en veelzijdige halslijn zorgen ervoor dat je de jurk zowel aan beide kanten of aan 1 kant off shoulder kan dragen. Daarnaast is dit model met een diepe waterval in de hals uitstekend te combineren met een colbert. De jurk is gedrapeerd aan 1 zijde in de taille wat flatterend is voor elk figuur. Deze jurk is in haar diversiteit juist geschikt voor elke figuur en iedere gelegenheid, zowel op de werkvloer als tijdens een borrel.

zwart-en-groen2

Ambitious

Dit model met de klassieke A-lijn en vrouwelijk uitgesneden V hals benadrukken jouw sterke punten in je figuur. De vlinder-lijnen en het ontwerp in de taille maken dat je taille gunstig wordt benadrukt. De achterkant van deze jurk is een fractie langer zodat de achterkant van je knieen worden bedekt en je met deze jurk een zelfverzekerde indruk kan achterlaten op je werk of ’s avonds als je tijdens een casual avond toch een speciale entree wil maken.

zwart-en-blauw

Career

Dit klassieke model met een brede halslijn en tot de knie reikende lengte verdient een basisplek in jouw garderobe

De extra brede halslijn zorgt ervoor dat je sleutelbeen en hals verleidelijk mooi uitkomen. De 3-kwart mouwen brengen de juiste balans tussen een sportieve en elegante look en maakt dit model tevens geschikt voor elk seizoen. De jurk heeft geen overbodige naden en stiksels en maakt haar in haar eenvoud elegant en tijdloos.

dress

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook