De leukste adresjes voor Sinterklaas

Heb je wel eens nagedacht over hoe het is voor Sinterklaas om Sinterklaas te zijn? Dat lijkt allemaal wel leuk, dat je de grote kindervriend bent, iedereen kadootjes mag geven en heel veel brieven krijgt met hartewensen en grote geheimen. Maar aan de andere kant: je hebt ongeveer 3 weken per jaar en daarin moet je het wel laten zien. Een beetje zoals een topsporter helemaal top moet presteren tijdens de Olympische spelen, zo moet Sinterklaas vanaf half november tot 5 december knallen. En dat ieder jaar opnieuw! En dat al jaren lang!

Tijd dus om Sint een beetje te helpen en de weg te wijzen naar de allerleukste kinder- en speelgoedwinkels. Dit gaat je echt veel tijdwinst opleveren, lieve Sint. Misschien dat er dan ook nog een heel klein kadootje voor moeders in zit dit jaar, ja, toch?

De Heppie Store in Maastricht

In Wyck, het hippe gedeelte van Maastricht, vind je een kinderwinkel die met recht 'de Heppie Store' heet. Een winkel met de leukste kinderkleding, speelgoed, kinderkameraccessoires, kraamcadeautjes en nog veel meer! De producten zijn met zoveel liefde geselecteerd en heel gezellig in de winkel geplaatst, je blijft kijken. En het kan niet anders dan dat je hier heel 'heppie' van wordt!
sinterklaas
sinterklaas

GnoomDesign in Haarlem

Als kersverse ouders wordt je overladen met informatie over wat je wel en niet moet doen, hebben of kopen voor je kleintje. Soms best lastig, maar gelukkig weten ze bij Gnoomdesign heel goed wat de beste keuze is! Hier vind je mooie ontworpen producten voor baby's, peuters en kleuters. Ook wordt er altijd op gelet of de spullen biologisch en/of maatschappelijk verantwoord geproduceerd zijn.
gnoom9
gnoom6

Petit Zsa-Zsa in Gent

Er bestaan van die winkels waar je bij het naar binnengaan direct heel blij wordt. Petit ZsaZsa is nou precies zo'n winkel! Een winkel vol vrolijkheid, kleurrijke hebbedingen, nostalgisch speelgoed, kinderkleding met een knipoog. Voor het scoren van een leuk en origineel kadootje of gewoon voor jezelf of je eigen kids, reken maar dat je hier makkelijk zal slagen!

zsazsa6
zsazsa1

Koning Willem in Deventer

Ben je gek op spelletjes? Dan is een bezoek aan Koning Willem een must! Deze winkel zit echt tot de nok toe vol met spelletjes. Denkspelletjes, gezelschapspelletjes, voor in je eentje, met een groep, voor buiten of binnen, van plastic of van hout, uberhip of ouderwets: you name it! Voor deze winkel lopen wij met plezier een paar straten om!
koning-willem2
koning-willem0

De Engelbewaarder in Nijmegen

Kinderen en vooral ook ouders, opgelet! In het centrum van Nijmegen zit de Allerleukste Speelgoedwinkel van de Wereld en Ver Daarbuiten! Tenminste, als je van Echt Spelen houdt. Dus denk brandweerwagens, kinetisch zand, elfen en dwergen, buurman en buurman, paarden en poppen. Weg die XBox, weg met YouTube, Engelbewaarder, here we come!

engelbewaarder9
engelbewaarder8

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook