Alles op met dit handige peuterbestekje!

Kijk nou toch hoe handig! Dit bestekje is ideaal voor eigenwijze peuters die alles zelf willen doen. En dan zeg ik eigenlijk drie keer hetzelfde want peuters zijn altijd eigenwijs en willen ook per definitie alles zelf doen. Het ideale peuterbestekje dus. Want dit vorkje is vormgegeven als een schuifje en de lepel heeft een handige buiging waardoor alles zo hophop dat kleine mondje in schuift. Dus de erwtjes en worteltjes vallen niet meer op de grond wat best een fijn idee is! En je kleine spruit kan nu zelf de groente opeten!

Benjamins Products heeft ons een bestekje opgestuurd en bij gebrek aan een peuter ben ik zelf maar de erwtjes en worteltjes gaan opeten. Het is effe wennen maar al snel zou je willen dat dit ook voor volwassen wordt gemaakt. Wat doen wij eigenlijk moeilijk met mes en vork, hup schuiven met die hap!

Wil je hem winnen? Doe dan mee via Instagram of via Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

Zondag 27  november maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook