Op het gebied van schoenen ben je nooit klaar!

Soms ga ik shoppen en denk ik dat ik dit keer echt niks nodig heb (je vraagt je af waarom ik dan uberhaupt ga shoppen, inderdaad ja, dat vraag ik me ook af). En voordat ik het weet sta ik toch weer schoenen te passen.

Wat dat toch is met schoenen, het lijkt wel of er nooit een punt komt waarop je denkt: ja, ik denk dat ik op het gebied van schoenen nu wel klaar ben. Dat punt heb ik bijvoorbeeld wel al lang bereikt bij TV’s. Tenzij hij kapot gaat, is er niks in mij dat op een dag opeens een TV zal gaan kopen.

Maar goed, terug naar de schoenen dus. We verkopen bij Knijter alweer een tijdje de schoenen van La Scarpa. Iedere week zie ik nieuwe modellen verschijnen, en ik dacht dat het wel een goed idee zou zijn wat schoenen te laten opsturen om er dan in dit blog over te schrijven. En daarna dus alles weer terug te sturen. Nou, dat is dus grotendeels gelukt. Dat schrijven in ieder geval, alles weer terug sturen is een ander punt..

Dames Enkellaars Mjus (€ 149,95)

Deze laarzen zien er in het eggie nog veel stoerder uit dan op de foto! De hak is best hoog maar omdat hij stevig is lopen deze laarzen toch wel erg lekker!

We hebben deze schoenen gefotografeerd bij een panty, maar ze zijn misschien nog wel leuker onder een spijkerbroek!

schoenen

Dames Lange Laars Nero Giardini (€189,95)

Met al die leuke enkellaarsjes zou je haast vergeten hoe tof hoge laarzen zijn! Met deze Italiaanse jongens kom je wel binnen, zeg maar! De hak is met 7 cm best hoog, dus daar moet je wel mee om kunnen gaan, maar als je dat kan dan word je niet snel over het hoofd gezien!

schoen4

Dames Pantoffel Warmbat (€53,90)

Deze sloffen stonden al een tijdje naar ons te lonken, we wilden echt heel graag weten of ze echt zo lekker warm zijn als ze er uit zien. Het antwoord is dus: Ja! Wat een fijne slofjes zijn dit! Deze gaan dus niet meer terug, sorry!

schoen3

Dames Enkellaars SPM (€89,95)

Suède enkellaarsjes waarvan de hak dan ook met suède is bekleed, het is onderhand een klassieker waar ik al heel lang fan van ben! Deze enkellaarsjes in bordeaux rood voldoen helemaal, met een grappig (nep) ritsje bij de hak. Ze sluiten mooi aan bij de enkel, eigenlijk echt een top laarsje, helemaal als je de prijs ziet!

schoen5

Dames Pump Via Vai (€119,95)

Met de feestdagen voor de deur leek het ons wel fijn om ook een paar pumps te passen. Deze met snake print van Via Vai zitten echt als sloffen, zo fijn! Ze zitten mooi om de voet en lopen lekker. Laat die kerstborrel maar komen!

schoen1

Dames Enkellaars Shabbies (€ 219,95)

Wat een beauty's, deze Shabbies! Ze zijn superstoer, zoals alles van Shabbies maar toch ook wel erg elegant, vind je niet? Het leer is bewerkt waardoor het een reptiel-achtige structuur heeft, heel subtiel en heel mooi! De hak is precies goed, en ook voor als je smalle voeten hebt zitten deze schoenen goed om de voet!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook