Vrolijke Famkes, voor een dagelijkse portie vrolijkheid!

Hoe verzin je het: retro broodroosters op een stof laten drukken en daar dan gezellige jurkjes van maken. Of bij elkaar horende bakjes met op het ene bakje een kat en op de andere een muis. Of een krokodil met een vogel op z’n neus op een bakje, een schattig vogeltje op een tegeltje. Oorbellen in de vorm van ijsjes (raketten!) en nog veel meer. Wie er verantwoordelijk is voor al dit leuks? Het is de vrouw achter de Vrolijke Famkes, Jackelien van der Sleen. Vanuit haar atelier in het Drentse Ruinen verzint en maakt ze de leukste producten. Wij worden er vrolijk van, jij ook?

Wil je de jurkjes van Vrolijke Famkes in het echt zien (en passen natuurlijk)? Dat kan bij DieZijner in Groningen!

Bij DieZijner word je overvallen door een gevoel van: ja, we zijn er! Een kleurrijk warenhuisje waar herkomst, materiaalkeuze en de maker voorop staan. Van dames- tot kinderkleding, van papierwaar tot hebbeding, van speelgoed tot mode- en woonaccessoires. 

diezijner
diezijner2

En weet je wat nou zo leuk is? We mogen een Vrolijke Famkes jurk weggeven! Wil jij zo'n gezellige jurk winnen? Doe dan mee via Instagram of via Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

Zondag 20 november maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook