Zo maak je het knus in huis!

Nu het steeds vroeger donker wordt en ook een stuk kouder is buiten mogen de plaids weer uit de zomerstalling, de sloffen weer onder de bank en de kaarsen uit het vet (of zoiets). En dan het kacheltje aan, glaasje wijn er bij en met al je lievelingsmensen samen lekker eten of Netflix kijken. Zo heel erg is die winter nou ook weer niet, toch?

Mocht je nog op zoek zijn naar leuke woonaccessoires, dan hebben we hier een paar toffe winkels voor je waar je zeker gaat slagen!

Ydee House in Gent

Een kruip-door-sluip-door-winkel met allemaal heel mooi ingerichte kamers. Denk Scandinavie, hout, pastel en veel licht! Zoveel mooie lampen, kussens, vloerkleden, meubels. Gek word je er van! Ydee heeft 2 vestigingen: de winkel aan de Oudburg is groot en verkoopt grotere inrichtingsspullen, op de Onderbergen zit de Ydee winkel met kleinere woonaccessoires. Beide heel leuk om te bezoeken!

 

Hel's Kitchen in Weesp

Kan jij ook zo genieten van een kookwinkel? Mooie serviezen, handige hulpjes, bewaarpotten, noem maar op. Hel's Kitchen is een hele mooie kookwinkel, eigenares Helma staat er zelf in en op zaterdag maakte ze de allerlekkerste smoothies. De gezelligheid straalt er van af, zoals het bij een echte kookwinkel hoort!

 

Jade in Den Bosch

Als je in Den Bosch gaat shoppen, dan moet je ook naar binnen bij Jade. Laat je verrassen door servies, sieraden en kunst met een hoog Alice-in-Wonderland gehalte. Het is allemaal even prachtig en ook een beetje sprookjesachtig. En het is vooral zo tof dat alles, hoewel van verschillende merken en makers, zo mooi bij elkaar past!

Blij Blij Wonen in Bathmen

Ja, wat worden we toch iedere keer Blij van die leuke conceptstores! Fijne winkels met alleen maar superleuke merken, stylish vormgegeven met veel wit, pastel en hout. Je ziet gewoon direct dat hier een enthousiaste ondernemer aan het roer staat. Zo ook bij Blij Blij wonen in Bathmen. Je vindt hier de producten van kleine webshops of merken, overzichtelijk bij elkaar in een kast of op tafel. Omdat het zo gezellig en stijlvol is neergezet krijg je meteen zin om lekker rond te gaan snuffelen Gegarandeerd dat je met een leuke aankoop weer naar huis gaat!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook