Een poef is altijd een goed idee!

Er was eens een tijd dat het woord poef niet ongestraft gebruikt kon worden (net als macramé trouwens). Zou je bijvoorbeeld vragen: 'Schat, zullen we een poef kopen voor onder het macramé wandkleed' dan was dat echt heel grappig. Zo van dat doe je dus echt niet. En zoals alles weer een keer terug komt en dan uberhip is, is nu de poef al een tijdje aan de beurt. En het grappige is: ik vind het dan meteen ook heel erg leuk en gezellig! Net zoals rotan meubels trouwens, jarenlang was dat echt heel stom en nu sinds een tijdje trigger ik er helemaal op. Maar goed terug naar de poef dus:

Drie redenen waarom een poef altijd een goed idee is:

1.Je kamer is in één keer hip. Met een poef laat je zien dat ze jou niks meer wijs kunnen maken op het gebied van woontrends

2.Je hebt iets om je bord op te zetten als je tijdens het avondeten zit te Netflixen (foei)

3.Je hebt een extra zitplaats of voetenbankje. Hoewel.. ik denk altijd dat een poef bedoeld is om op te zitten, maar is dat eigenlijk wel zo? 

poef

En nu dan het goeie nieuws: je kan deze week een poefje (twv €69,95) winnen bij Knijter! We geven zo'n leuk exemplaar weg, vers ingevoerd vanuit Marokko. Je moet hem wel zelf vullen, maar met wat oude kussens of handdoeken is dat zo gepiept.

Wil je een kans wagen? Doe dan mee via Instagram of via Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

Vrijdag 11 november oktober maken we de winnaar bekend!

knuffels

We hebben dit keer ook een extra prijs weg te geven! Je maakt namelijk ook kans op zo'n superleuk beestenkussen van Fabelab!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook
There is 1 comment for this article