3 tips voor een fashionable herfstwandeling

Als je op Instagram en Facebook afgaat maakt deze dagenĀ iedereen een herfstwandeling in het bos. De mooiste herfstplaatjes knallen je tegemoet, prachtig is het buiten! Was je ook van plan het bos in te gaan? Lees dan nog even deze tips, zodat je zeker weet dat je er goed op staat!

Tip 1: Maak niet de fout een praktische (anwb) jas en stevige (berg) schoenen aan te trekken. Kom op! Het is niet de Nijmeegse vierdaagse! Je kan best een mooie (wollen) jas aan doen, en stoere boots, platte laarzen of hippe sneakers. Kijk hier voor meer herfstinspiratie!

Tip 2: Draag een hoed (echt, het mag!) Voelt misschien een beetje gek, zo in het bos, maar: it looks fabulous! Nog niet helemaal toe aan een hoed? Draag een mooie sjaal of poncho

Tip3: Denk eens aan een hond als modeaccessoire! Echt, een hond staat bijna iedereen! Heb je geen hond, leen er een bij de buren. Heb je geen buren? Dan heb je vast een gigantische tuin! Ga je daar lekker wandelen!

En vergeet natuurlijk niet je fabfoto's te delen!

herfstwandeling

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook