Wij zijn fan van Zusss, lees hier waarom!

zusss

Als je wekelijks shopsteden bezoekt, online altijd aan het zoeken bent naar leuke winkels en ook nog eens van shoppen houdt in je vrije tijd, dan kan je wel zeggen dat je een beetje een shop-pro aan het worden bent. En als shop-pro heb je bewust en onbewust van die triggers die je laten weten: dit is een toffe winkel. De inrichting, de sfeer, de verkoopsters, het logo, het lettertype en de merken die worden verkocht, het geeft allemaal informatie over de tofheid van een winkel.

Het merk Zusss is ook zo'n trigger. Kom je in een winkel waar dit merk wordt verkocht, dan weet je: bingo, dit is een toffe winkel! De zussen van Zusss hebben heel veel gevoel voor het bedenken, ontwerpen en produceren van precies die leuke spullen die je gewoon wil hebben. Sjaals, tassen, sieraden en vesten in rustige (aarde)kleuren. Stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs, daar houden wij van! Wil je de spullen van in het echt zien? Op de website van Zusss vind je de verkooppunten.

Bij Knijter verkopen we ook een kleine selectie van Zusss:

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook