Lekker shoppen: 5 adresjes met mooie dameskleding

Als je een man, kinderen, een huis, een paar vriendinnen en een lieve (schoon)moeder hebt dan is shoppen iedere keer weer een andere ervaring. One-stop-shopping met de man, de goedkopere ketens met de dochters, inspiratie opdoen voor het huis en heerlijk voor jezelf op pad met vriendinnen of (schoon)moeder. En over dat laatste gaat dit blog, want waar vind je nou de leukste adresjes voor fijne dameskleding?!

We hebben tussen alle leuke winkels in onze Knijter shopping guide 5 leuke winkels met dameskleding voor je geselecteerd. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer en vind je hier ook de leukste adresjes voor als je gaat shoppen met je man, voor je huis of voor de kids!

Marquant Department in Groningen

Deze kledingwinkel is een begrip in Groningen en bekend in het hele land! En wij snappen waarom want bij Marquant Department worden hele fijne spullen verkocht. Een te gekke mix van supermooie labels, die onderling ook nog eens heel tof matchen. En dan tref je ook nog eens (een groot deel van de tijd) een van de allerleukste verkoopsters van Groningen (en misschien wel in de rest van het land). Wij zijn fan!

marquant7
marquant1

Le Marais Deux & Koffie in Maastricht

Eigenaren Didier en Tanja begonnen deze concept store als outlet van de winkel Le Marais in het sjieke Stokstraatkwartier. Ondertussen is numero deux uitgegroeid tot een mooie conceptstore met toffe merken en een prima sfeertje. Naast shoppen kan je hier ook hele lekkere koffie drinken. Het koffiegedeelte is gezellig druk, en dat zorgt voor een goeie 'buzz'.
le-marais-deux-ko-ffie2
le-marais-deux-ko-ffie8

Hemelse Hebbedingen in Deventer

Een miniwarenhuis in hartje Deventer, dat is Hemelse Hebbedingen. En wat is het smullen in deze winkel: mode, schoenen, accessoires, stationery, leuke dingetjes voor in huis, teveel om op te noemen. Echt bijzondere merken, ook voor mannen!

img_2018
img_2062

SepTember in Zwolle

Voor de echt mooie dameskleding moet je hier zijn: bij SepTember in Zwolle, waar Linda de kunst verstaat van een perfecte collectie samenstellen. Het zijn stuk voor stuk stijlvolle en vrouwelijke items waar je echt van gaat watertanden! Bijkomend voordeel: de kleding bij SepTember is tijdloos, dus geen snelle seizoensfashion maar duurzame items waar je over een paar jaar nog steeds heel blij mee bent!

september3
september1

Fleur in Rotterdam

Wat een prachtige winkel is dit: Fleur in Rotterdam. Mooie kleding in rustige kleuren, (en altijd fijn: per kleur gesorteerd). Ruimte, licht, stijlvolle kleding zonder poeha. Bij Fleur vind je kleding met een goeie snit, gemaakt van mooie stoffen en en waar je dus langer dan 1 seizoen mee doet. En jeetje, wat word je daar verschrikkelijk hebberig van!

fleur7
fleur2

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook