Knijter Online Survival Kit, eerste hulp bij online struggles!

Online struggles

Annelies heeft een winkel met mooie dameskleding. Ze is (al zegt ze het zelf) een goeie verkoopster. Ze is eerlijk tegen haar klanten en de meeste vrouwen die bij haar kopen komen speciaal naar haar winkel voor het goede advies. Annelies heeft niks met webshoppen en ze hoopt dat haar klanten liever bij haar kopen dan online. Toch merkt ze dat de verkopen teruglopen en ze denkt dat ze misschien ook wat meer op internet zou moeten doen. Misschien moet ze toch ook een webshop ernaast gaan houden, maar eigenlijk heeft ze daar helemaal geen zin in. Juist het echte contact met mensen vindt ze zo leuk en dat is ook de reden dat ze een winkel is begonnen. Niet om de hele dag achter een laptop te zitten!

Natuurlijk heeft Annelies gelijk. Hoe fijn is het dat deze verkoopsters er zijn! Dat je naar een winkel gaat en echt contact hebt met iemand en dat niet alles zich afspeelt in de digitale virtuele wereld. Dat er verkoopsters zijn die jou persoonlijk kennen, soms zelfs je naam weten!

Wij van Knijter houden van shoppen, vooral in de leuke en bijzondere winkels. We vrezen alleen dat de grote online bedrijven deze kleinere ondernemers helemaal onder de voet gaan lopen. In het ergste geval geeft Annelies het  goede advies en wordt de aankoop bij een webshop gedaan, een online verkoper die goed is in het trekken van veel bezoekers. Een grote webshop die goedkoper kan inkopen en daardoor ook net onder de prijs van Annelies kan zitten. Hoe lang kan Annelies dit nog volhouden? En heeft het nog wel zin om een webshop er naast te gaan houden als ze nu al weet nooit te kunnen concurreren met de grote jongens?

De Knijter Online Survival Kit

Knijter is een online verkoopplatform en een online shoppingguide. We spreken heel veel winkeliers en we zien aan de andere kant ook heel goed wat er online gebeurt. We hebben kennis over wat de echte opbrengst is van je producten online te koop aanbieden en we weten ook wat het belang is van echte winkels met echte verkopers. 

Met de Knijter Online Survival Kit delen we onze kennis, zodat winkeliers en ook de (kleinere) webshops en labels met online struggles hier hun voordeel mee kunnen doen. Wij geloven dat online echt kan werken (en we denken dat een webshop niet per sé het enige middel is) en we geven veel tips over hoe dan.  Dit doen we in een blog, speciaal voor winkeliers, (kleinere) webshops en labels.

Volg ons blog (de Online Survival Kit) en blijf op de hoogte. En mail ons als je specifieke vragen hebt!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook