Design in je woonkamer: een lijst van Moebe

raam

Afgelopen weekend was ik op zoek naar een mooie lijst voor in de woonkamer. En hoewel ik van shoppen houd ben ik helemaal niet zo'n big spender. Natuurlijk vind ik het wel leuk om mooie kleren of leuke spullen voor in huis te kopen, maar het gaat bij mij meer om de kwaliteit dan om de kwantiteit. Waardoor ik vaak best lang doe over een aankoop. Dus liever spaar ik even door voor een mooie stoel die ik echt heel graag wil hebben dan dat ik genoegen neem met de goedkopere variant 'die ook best leuk' is.

Dat geldt zeker ook voor deze mooie lijst van het Deense merk Moebe. De kracht zit hem in het eenvoudige ontwerp: hij bestaat uit 4 lijstdelen, twee plexiglas plaatjes en een elastiek, dat het frame bij elkaar houdt en waarmee je de lijst kan ophangen. Je kan er een poster in doen (aan beide kanten iets anders) of een mooi (herfst)blad. Je kan hem staand of liggend gebruiken en hij is er in geborsteld zwart aluminium en in eikenhout. Doordat je heel makkelijk de inhoud van de lijst kan wisselen gaat deze lijst nooit vervelen.

Supersimpel en supermooi!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook