Knijter blijft groeien, tijd voor een make-over!

Wist je dat het hebben van een website best een beetje lijkt op het hebben van een eigen huis? En net als bij je huis ben je op je site ook wel eens toe aan een make-over! 

Knijter groeit: we zijn niet meer alleen een verkoopplatform maar we hebben ook een goedbezochte Shoppingguide. We zijn op onze Knijtersite de hele tijd bezig met verbeteringen, dingen weggooien en opruimen. Af en toe wat verplaatsen of een ander kleurtje geven.. Afgelopen weken zijn we daar zo fanatiek mee bezig geweest dat je wel kan spreken van een make-over! 

Onze blog heeft een ander uiterlijk gekregen, de shop ziet er anders uit en we hebben de kleuren en het lettertype aangepast. We hebben ook afscheid genomen van wat stijlelementen waar we op uitgekeken waren en we hebben het navigeren op onze site eenvoudiger gemaakt. Net als bij een verbouwing van een huis is nog niet alles helemaal af, maar het is wel zichtbaar dat we goed bezig zijn. En we hebben nog meer leuke projecten op de agenda staan, waarvan we je zeker op de hoogte gaan houden!

Nieuwsgierig geworden? Ga naar onze shoppagina om de meeste veranderingen van onze make-over te zien!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook