Gespot: de leren wikkelarmband, heb jij hem al?

Ken je dat, ben je lekker bezig met je dingetje te doen, blijkt er ondertussen een trend te zijn ontstaan! De leren wikkelarmband bijvoorbeeld. Een armband die je twee of drie keer om je pols wikkelt en die er voor zorgt dat je er meteen heel hip uit ziet!

Eenmaal gespot, wil ik hem ook meteen Hebben, met een hoofdletter H! Zoals deze van het leuke merk Jolla. De buiten proportionele sluiting maakt hem bijzonder, het mooie zachte suède zorgt dat het comfortabel draagt. Je draagt hem als enige of je combineert hem met andere armbanden, ook leuk!

Vind jij hem ook zo tof? Het leuke is dat je deze armband kan winnen:

 Doe dan mee via Instagram of via Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

Vrijdag 21 oktober maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook