Upcyclen: zie jij waar deze lamp van is gemaakt?

Denk je net dat je goed bezig bent met recyclen (er verdwijnt hier bijna niks meer in de gewone prullenbak) blijkt recyclen alweer heel erg 2015 te zijn! Upcyclen, dat is waar het nu om gaat! Dus niet meer afval scheiden en wegbrengen, maar je afval direct weer inzetten voor een nieuwe toepassing! Van een leeg ananasblik maak je een plantenbakje, van een oude trui een paar handschoenen en van een melkpak een portemonnee. Als je op pinterest zoekt op 'upcycle' kom je de leukste ideeën tegen!

 Bij Knijter verkopen we een paar hele leuke ge-upcyclede producten en wat nou zo leuk is: we mogen een ge-upcyclede lamp weggeven van Nolabel! De lampen zijn gemaakt van oude expansievaten, je weet wel, dat rode vat dat ergens in de buurt van je CV-ketel hangt. Omgebouwd en mooi afgewerkt is dat opeens een hele toffe lamp!

Wil je hem winnen? Doe dan mee via Instagram of via Facebook

Je kan ook meedoen via deze link

Vrijdag 14 oktober maken we de winnaar bekend!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook