Deze posters zorgen voor een hele nieuwe look in je kamer!

Weet je wat zo leuk is aan posters? Je maakt in een handomdraai de hele uitstraling van je kamer anders! Het is echt een 'kleine moeite groot plezier' product. Een paar goed gekozen posters zetten meteen een sfeer neer, en ben je er op uitgekeken, dan is het niet zo veel werk om ze te vervangen. In ieder geval minder moeite dan een muur behangen of een kast verven. 

We hebben een paar leuke posters geselecteerd, kijk je mee?

Moooooi!

Deze posters zijn mooi van eenvoud. Ik ben echt fan van de grafische landkaartposters van Kortkartellet. Wat leuk bedacht en mooi uitgevoerd! En dan die vogeltjes poster, daar zie je steeds weer wat nieuws in!

Quote that!

Een mooie, ontroerende, grappige of wijze tekst aan de muur, daar heb je nog eens wat aan! De "Good things take time' is van A2 formaat en dat is echt lekker groot! (en dan is hij ook nog heel gezellig geprijsd!)

Voor de kinderkamer

Er zijn weinig plekken waar een poster zo tot z'n recht komt als op de kinderkamer. Grappig, mooi of leerzaam, kies maar uit! 

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook