Van deze vesten krijg je het zeker warm!

Met de herfst voor de deur komen de vesten ook weer uit de kast. Omdat ik vaak vesten of vestjes aan heb is het belangrijk om ze eens in de zoveel tijd eens kritisch te bekijken. Dat uitgelubberde ding kan dus echt niet meer en dat fijne wollen vestje maar helaas te heet gewassen doe ik eigenlijk nooit meer aan. Het zwarte merino wollen vest is wel mooi maar ook wel een beetje chic dus niet superdraagbaar.

Het resultaat na zo'n sessie is dan eigenlijk altijd dat het toch wel weer tijd is voor een nieuw vest! En toevallig hebben we bij Knijter een paar hele leuke vesten te koop! Ben benieuwd wat jij er van vindt:

Met vest Walda uit de Fresh! Collection koop je eigenlijk twee vesten! Je kan het namelijk op 2 manieren dragen, gewoon en op de kop waardoor het de ene keer een lang vest is en de andere keer kort met een grote kraag. Wat leuk en superhandig!

Walda is er ook nog eens in 2 kleuren, blauw melee en zacht groen, hoe fijn!

walda2
walda1
inti_wit

Ken je het merk Inti Knitwear al? Wij zijn echt fan van de mooie gebreide vesten en sjaals van dit van oorsprong Nederlandse bedrijf. De producten worden met de hand gebreid door een team vakmensen in Ecuador. De wol die wordt gebruikt is van alpaca's of merino schapen, beide superfijne wolletjes!  Dit witte vest is van baby alpaca wol gemaakt. Klinkt dat zacht of niet?

lucy vest
zendee-vest-ijsblauw_3
zendee-stoer-sportief-retro-vest-roze_1
zendee-stoer-sportief-retro-vest-indigoblauw_1
zendee-stoer-sportief-retro-vest-groen_2
zendee-vest-black

Naar dit soort vestjes ben je toch eigenlijk altijd op zoek, of niet? Zo fijn dat Zendee ze in heel veel verschillende kleuren heeft! en de prijs is ook gezellig!

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook