Wie ruikt hier zo lekker? Oh, ik ben het!

nieuwsbrief-perfume-blog

Ken je dat, dat je in een parfumerie een beetje parfum hebt opgespoten en dat je iedere keer als je je jas aantrekt denkt: hmmmm wat een lekker geurtje is dat! Datzelfde had ik met het luchtje van de parfumstick die Le Soft Perfume naar ons opstuurde. Het is een parfumstick, dus je brengt de geur met de stick aan. Op je polsen, je hals, in je knieholten.. (nog nooit zulke lekker ruikende knieholten gehad!)  Iedere keer als ik het ruik denk ik: hmm, wie ruikt hier zo lekker? Oh, ik ben het!

Ik ben echt fan geworden van de geur 'La reine soleil': (Limoen, Bergamot, Honing, Ylang-Ylang, Heliotroop, Vanille, Musk en Patchouli) maar er zijn nog meer lekker geurtjes!

 

Winnen

We mogen van le soft parfum 3 setjes van 2 sticks weggeven, hoe leuk is dat? Je kan meedoen via Facebook, Instagram of via deze link.

Vond je dit blog leuk en wil je hier meer van lezen? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zit je altijd front row!

Facebook